Retur & Ångerrätt

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokal från den dag du mottagit varan. Varan skall returneras inom 14 dagar från att du meddelat oss om ångrat köp.

För att kunna utnyttja din ångerrätt måste du informera oss genom ett tydligt uttalande (t.ex. ett brev skickat per post, fax eller e-post) om ditt beslut om ångrat köp. För att upprätthålla uppsägningsperioden är det tillräckligt att du skickar meddelandet om utnyttjandet av ångerrätten före utgången av återkallande tiden.

Du kan använda vårt standardformulär du finner underst på sidan.

För återbetalning använder vi samma betalningsmedel som du använde i den ursprungliga transaktionen, om inte annat avtalats med dig. Vi kan vägra att återbetala dig tills vi har fått tillbaka varan/varorna eller tills du har lämnat bevis på att du har returnerat varan.

Tidsfristen är uppfylld om du returnerar varan/varorna före utgången av fjorton dagar. Du bär de omedelbara kostnaderna för att returnera varorna. Du måste bara betala för en eventuell försämring av varan om det beror på en hantering som inte är nödvändig för granskning av varornas art, egenskaper eller funktionalitet.

Standardformulär

(Om du vill ångra ditt köp, fyll i detta formulär och skicka tillbaka det.)

– Till xxxx, info@cannabis-olja.se

– Jag / vi (*) häver härmed det avtal som ingåtts av mig / oss (*) för inköp av följande varor (*) / tillhandahållande av följande tjänst (*)

– Beställd på (*) / mottagen den (*)

– Namn på konsumenten (erna)

– konsument adress (er)

– Konsumentens underskrift (endast när den anmälts på papper)

– datum

(*) Stryk vid behov.

Kontakt

Om du har frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst. Skriv ett mail till info@cannabis-olja.se eller ring: 08-55921308