Om Cannabis-olja.se

Cannabis-olja.se drivs av en grupp glada CBD-entusiaster vars gemensamma mål är att erbjuda naturliga CBD-tillskott som främjar en hållbar livsstil. Vi har inte bara en butik i Sverige, utan finns också representerade i Danmark, Finland och Tyskland. Det viktigaste för oss är att sprida kunskap om CBD. Har du redan erfarenhet av CBD-produkter, är du förmodligen precis som oss, ett stort fan av hampa. För oss som driver butiken är daglig användning och intag av CBD-produkter en självklarhet.

Om vår tillverkningsprocess

Vad gör då cannabis-olja.se till det bästa stället att köpa CBD-produkter på? Vi kan stolt luta oss mot vår förstklassiga extraktionsmetod som används för Greendoms varumärke och som bevarar alla viktiga naturliga ingredienser från hampaplantan såsom cannabinoider, flavonoider och terpener. Resultaten blir en ren och naturlig produkt med en laglig THC-halt på under 0,2 procent. Självklart genomför vi också noggranna tester på våra produkter för att upprätthålla vår goda kvalitet i linje med EU: s regelverk för cannabis.

Vi använder oss endast av industriell hampa från biologiska odlingar direkt från Sverige. Vad gör då svensk hampa så speciell? Det svenska och skandinaviska klimatet med sina långa sommardagar främjar tillväxten av en robust och tålig hampaväxt. Dessutom är många av de bekämpningsmedel som används i övriga delar av Europa förbjudna i Sverige. Vidare har vi ett nära samarbete med våra bönder som uteslutande odlar ekologiska produkter till oss. På detta sätt kan vi vara helt transparenta i vår hantering av våra råvaror – från odling till färdig produkt.

Vision

Vår affärsidé började att ta form under sommaren 2016 när vi letade efter CBD-produkter till en vän. Vi upptäckte då att det fanns CBD-oljor på den europeiska marknaden, men att de var svåra att få tag på. I ett första stadium ville vi sprida kunskap och inspiration genom att dela med oss av så mycket information som möjligt på internet, med målet att etablera och distribuera CBD-produkter på marknaden. Tack vare våra kunskaper inom webbutveckling och kommunikation kunde vi så småningom utveckla och lansera flera webbutiker inriktade på CBD-produkter och således nå ut till en bredare kundkrets.

GrE-post: info@cannabis-olja.se
Tel: 08-55921308 (10.00-14.00 måndag till fredag)